Федорку вручили повідомлення про підозру у справі щодо ДТП

Федорку вручили повідомлення про підозру у справі щодо ДТП

Укрінформ
Екс-директору з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Івану Федорку вручили повідомлення про підозру у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала родина фотокореспондента Максима Левіна.

Про це повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Представники прокуратури розповіли, що їм вдалося вручити повідомлення про підозру пану Федорку. Він його брати відмовлявся, оскільки в нього не було на той момент адвоката. Закон дозволив представникам прокуратури вручити цей документ при двох свідках", - зазначив він.

При цьому кореспондент підкреслив, що Федорко відмовляється давати будь-які свідчення щодо дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше повідомлялося, що з екс-директором з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іваном Федорком працюють слідчі, про перевезення його з лікарні поки що не йдеться. Лікарі зафіксували у Федорка забиття м’яких тканин та шоковий стан.

Нагадаємо: 3 липня в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна, в якому перебували його син і дружина, на дорозі Боярка - Забір'я влетів автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебував п'яний співробітник "Укрзалізниці" Іван Федорко.

У лобовому зіткненні серйозно постраждали дружина і син Левіна, з численними переломами їх доправлено до лікарні. У дитини забій головного мозку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-