Росіянин намагався вивезти з України пісочний годинник

Росіянин намагався вивезти з України пісочний годинник

Фото
Укрінформ
Росіянина, який намагався вивезти з України старовинні речі зупинили в пункті пропуску "Плетенівка" прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

"Під час перевірки автомобіля "Рено" оглядова група знайшла в багажному відділенні 11 старовинних предметів серед яких лампадка, пісочний годинник, музичний інструмент - труба, комплектуючі до самовару та інші. Виявлені предмети передали представникам фіскальної служби для проведення експертної оцінки", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в неділю зранку прикордонники та працівники фіскальної служби виявили також в пункті пропуску "Плетенівка" понад 160 годинників, які 27-річний громадянин України мав намір приховано завезти в Україну.

"Під час перевірки транспортного засобу "Рено", в якому зазначений громадянин прямував як пасажир, в салоні автівки серед речей були виявлені 164 копій годинників відомих брендів. Конфіскат попередньою вартістю 20 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби", - зазначили у Держприкордонслужбі.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-