Губернатор розказав про

Губернатор розказав про "переселенців" - по 300 в одній квартирі

Укрінформ
На думку голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, виплати переселенцям потрібно розділити на державну допомогу та пенсії.

Про це він заявив на неформальній зустрічі з журналістами в Києві, повідомили кореспондентові Укрінформу в Департаменті масових комунікацій ЛОВЦА.

"Усі виплати переселенцям слід розділити на, власне, державну допомогу і на пенсії. Пенсії потрібно платити всім пенсіонерам, а допомогу тільки тим, хто живе на підконтрольній Україні території. Суть у тому, що якщо вони прописалися 300 осіб в одній квартирі, фактично тут не живуть, та приїжджають сюди за допомогою як переселенцям – то вони не переселенці», - сказав Юрій Гарбуз.

Він зазначив, що не проти того, щоб громадяни з окупації приїжджали за пенсією, але грошову допомогу від держави вони отримувати не повинні.

Як відомо, Кабінет Міністрів Постановою від 8 червня суттєво ускладнив можливість отримання переселенцями соціальних виплат, у тому числі пенсій, прив’язавши процедуру до встановлення реального місця проживання останніх за адресою їхньої реєстрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-