"Бурштиновий шлях" відкриває мандрівникам секрети Полісся

Укрінформ
Етно-тур-фестиваль "Бурштиновий шлях" уп'яте заманює на Рівненщину "родзинками" любителів мандрівок та автентичного етнографічного, кулінарного мистецтва.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мета триденного дійства – відкрити для туристів Полісся та продемонструвати тутешні "родзинки", - розповіла кореспонденту агентства гід фестивалю Людмила Мельник, відзначивши, що окрім традиційних заходів, будуть і екскурсії.

Так, за її словами, туристи зможуть помандрувати вузькоколійкою до села Біле, де знаходиться мальовниче озеро, проїхатися на підводі в урочище "Підкова" або ж мікроавтобусом дістатися до Володимирця, де їм покажуть, зокрема, палац Красицьких. Пропонуватимуться також подорожі гужовим транспортом до порома та найдовшого дерев'яного залізничного мосту в Україні.

Гості Бурштинового шляху матимуть змогу відвідати єдиний в Україні музей вузькоколійної залізниці, який знаходиться в Антонівці.

Як стверджує Мельник, ще фестиваль буде цікавий показом автентичних строїв Полісся "Полотняне диво" та фест-шоу "Під вечірнім небом".

Разом з тим, працюватиме майстрове містечко із виставкою-ярмарком виробів народних умільців та виробів з природних матеріалів, відбудеться презентація та ярмарок традиційних страв Поліського регіону. Для гостей фестивалю господині пропонують майстер-класи виготовлення вареників з лісовими чорницями, суницями, а інтерактивний майданчик збирає аматорів співу та танцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-