Банк

Банк "Хрещатик" просить клієнтів забрати цінності з сейфів до 23 липня

Укрінформ
Ліквідований банк "Хрещатик" публічно звертається до своїх клієнтів, які користувалися індивідуальним банківським сейфом, з проханням забрати протягом місяця розміщені там цінності.

Про це повідомляється на сайті банку.

"Звертаємо увагу клієнтів, що 23.06.16 вам за вказаними вами під час укладання договору з ПАТ КБ «Хрещатик» адресами, були направлені рекомендовані листи із повідомленням з вимогою вилучити свої цінності (протягом місяця), розміщені згідно умов Договору про надання в тимчасове користування індивідуального банківського сейфу", - йдеться у повідомленні.

Матеріальні цінності, що не будуть вилучені власниками в зазначений у повідомленні строк, перейдуть у розпорядження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для повернення законним власникам.

"Такі цінності вважаються фондами, на які не можуть претендувати кредитори банку", - йдеться у повідомленні.

Окремо звертається увага клієнтів банку, які зареєстровані на тимчасово окупованій території України (Автономна республіка Крим) та у зоні проведення АТО (Донецька та Луганська області), що у зв’язку із неможливістю направлення поштового повідомлення через відділення Укрпошти, ПАТ КБ «Хрещатик» повідомляє їх про необхідність забрати ціннності з банківських скриньок, через оголошення на сайті банку.

Як відомо, у відповідності до рішення Правління Національного банку України № 46-рш від 2 червня 2016 року «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Хрещатик» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 3 червня 2016 року було прийнято рішення № 913 «Про початок процедури ліквідації ПАТ КБ «Хрещатик» та делегування повноважень ліквідатора банку».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-