Гройсман каже, що уряд робить для медиків усе необхідне

Гройсман каже, що уряд робить для медиків усе необхідне

Укрінформ
Керівництво Української держави робить важливі кроки для реформування системи охорони здоров’я.

Про це йдеться у привітанні Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з нагоди Дня медичного працівника, розміщеному на Урядовому порталі.

"Сьогодні керівництво країни робить важливі кроки для реформування системи охорони здоров’я. Саме здоров’я населення є одним із найважливіших показників розвитку економіки будь-якої країни та добробуту її народу, запорукою національної безпеки", - зазначив у привітанні Гройсман.

На його переконання, реформа медичної галузі - тривалий процес, і тому спільне завдання влади - закласти в його основу такі принципи, які дадуть змогу створити умови для забезпечення кожному громадянину незалежно від соціального статусу якісної та доступної медичної допомоги.

"Незважаючи на усі труднощі, які ми долаємо, уряд робить усе, щоб Ви відчували підтримку, щоб для Вашої роботи були створені гідні умови, а Ваш талант і високий професіоналізм завжди були високо оцінені", - запевнив Прем’єр-міністр.

Він привітав усіх медичних працівників України - лікарів, фельдшерів, медсестер, ветеранів охорони здоров’я з професійним святом - Днем медичного працівника. “На всіх етапах історичного розвитку найнеобхіднішою сферою людської діяльності була праця лікаря. Складна, відповідальна, жертовна - вона завжди перебувала в центрі особливої уваги суспільства, адже у Ваших руках найцінніший дар людини - її здоров’я та життя", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-