Генштаб розробив проект указу про демобілізацію

Генштаб розробив проект указу про демобілізацію

Укрінформ
Генеральний штаб ЗСУ розробив проект указу Президента України про звільнення військовослужбовців п'ятої черги мобілізації. 

Про це сказав очільник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко, повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці у Facebook

"Генеральним штабом розроблено проект указу Президента України щодо звільнення військовослужбовців п’ятої черги мобілізації в період червень – липень місяців, причому більшість особового складу буде звільнено в липні місяці. Плануємо до кінця липня завершити звільнення військовослужбовців п’ятої черги", - зазначив він.

Муженко пояснив затримку із демобілізацією збільшенням інтенсивності обстрілів і загостренням загальної ситуації на сході України, а також необхідністю підготувати у навчальних центрах військовослужбовців, які уклали контракти, до виконання завдань за призначенням. 

"Відповідно, планується провести звільнення шостої черги мобілізованих військовослужбовців у період серпень-вересень місяць. Все залежатиме від обстановки, яка буде на час прийняття відповідних рішень", - резюмував очільник Генштабу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-