У Києві на незаконній заправці стався витік газу

У Києві на незаконній заправці стався витік газу

Укрінформ
Київські рятувальники ліквідували наслідки розгерметизації газової цистерни на незаконній автозаправній станції (АЗС) у Солом'янському районі, що сталася об 11.46, і стежитимуть за безпекою під час її демонтажу.

Про це інформує прес-служба столичного управління ДСНС.

"Об 11.46 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в місті Києві, надійшло повідомлення про аварію на газовій АЗС по вул. Садовій, 114, що в Солом’янському районі. По прибуттю на місце події було встановлено, що між стаціонарною газовою цистерною об’ємом 5 куб. м і заправочним шлангом стався розрив гумової прокладки, що призвело до витоку газу з цистерни", - йдеться у повідомленні.

Аби запобігти можливому вибуху та зменшити концентрацію газів у повітрі, рятувальники негайно приступили до охолодження цистерни водою, а служба 102 перекрила дві смуги дорожнього руху на Кільцевій дорозі, щоб на територію газової АЗС не потрапили іскри.

Заміри повітря показали, що концентрація газу в повітрі не перевищує допустимих норм.

О 12.53 витік газу з цистерни припинився. Потерпілих і травмованих немає.

Згідно з інформацією КМДА, дана газова АЗС була встановлена незаконно, в зв’язку з чим прийнято рішення демонтувати її 17 червня.

Як повідомила Укрінформу речник Головного управління ДСНС у м. Києві Світлана Водолага, наразі рятувальники залишили місце надзвичайної події, але вони чергуватимуть під час демонтажу АЗС, "щоб не сталося якоїсь трагедії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-