Податківці накрили

Податківці накрили "конверт" з мільйонним оборотом

Укрінформ
Співробітники податкової міліції міста Києва припинили діяльність міжрегіональної конвертаційно-транзитної групи у Львівській області, яка надавала послуги з мінімізації податкових зобов'язань та митних платежів підприємствам реального сектора економіки з Києва та інших регіонів. 

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України

«У ході проведених заходів було встановлено групу осіб, які шляхом використання підконтрольних фіктивних підприємств і підприємств-нерезидентів забезпечували заниження митної вартості імпортованих товарів. Надалі здійснювалося документальне оформлення ввезених товарів на адресу транзитних підприємств, на яких здійснювалась підміна номенклатури товару і незаконно формувався податковий кредит для компаній-вигодонабувачів», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку в одному з офісних приміщень податковою міліцією припинено спробу зловмисників заблокувати вхідні двері та спалити чорнові фінансові документи.

У ході проведених заходів здійснено 10 обшуків в офісних та житлових приміщеннях фігурантів провадження, де виявлено та вилучено 5 системних блоків, сервер,  8 ноутбуків, банківські картки, чекові книжки, первинні бухгалтерські документи та чорнові записи, печатки підприємств, 400 грамів банківського золота, а також грошові кошти в національній та іноземній валюті на суму 22,1 млн гривень.

Відомості про вчинення кримінального злочину, передбаченого ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів) КК, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-