Серед київських боржників за ЖКП є люди з шістьма авто

Серед київських боржників за ЖКП є люди з шістьма авто

Укрінформ
У числі боржників Комунального концерну дуже небагато незабезпечених людей. Більшість боржників - це особи, які мають фінансову можливість сплачувати вартість ЖКП.

Про це заявила заступник генерального директора Комунального концерну «Центр комунального сервісу» Валентина Дубовик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Більшість боржників - це люди, які мають фінансову можливість сплачувати вартість ЖКП. Як наприклад, у нас наявні постанови про розшук транспортних засобів, належних боржникам. Боржник, який проживає в Шевченківському районі, має 2 638 грн боргу та транспортний засіб - Daewoo Lanos, що наразі знаходиться в розшуку. Є боржник, який має 5 186 грн боргу, у його власності знаходиться Mazda, Lexus, ще одна Mazda, Peugeot та Mercedes-Benz - усього шість транспортних засобів», - сказала Дубовик.

Як зазначила заступник генерального директора Комунального концерну, у числі боржників дуже небагато погано забезпечених осіб. Як правило, люди приходять та знаходять можливість сплачувати свої заборгованості маленькими частинками. У нас не було таких випадків, щоб людина зовсім не могла сплатити заборгованість, зазначила посадовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-