Комісія КМДА підтримала перейменування проспекту Московського на проспект Бандери

Комісія КМДА підтримала перейменування проспекту Московського на проспект Бандери

Укрінформ
Комісія з питань найменувань КМДА рекомендувала меру Києва внести до Київради подання щодо перейменування 4-ох вулиць, 2 проспектів і провулку.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Вул. Баумана на вул. Януша Корчака, вул. Ванди Василевської на вул. Змієнка, вул. Кутузова на вул. Генерала Алмазова, вул. Суворова на вул. Михайла Омеляновича-Павленка, пров. Кутузова на пров. Євгена Гуцала, проспект Ватутіна на проспект Романа Шухевича та проспект Московський на проспект Степана Бандери», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що всі відповідні пропозиції пройшли громадські обговорення та голосування.

«Згідно з витягом протоколу, громадські обговорення щодо перейменування вулиць відбуваються на нашому офіційному сайті. Ми беремо на себе відповідальність і одразу інформуємо в разі, якщо голоси були «накручені» <…> Рішення Комісії з найменувань носять винятково рекомендаційний характер, і тільки рішення Київради, підписане міським головою є нормативним актом», – сказав співголова комісії, заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Крім того, вирішено винести на громадські обговорення перейменування вул. Гайдара на вул. Сім’ї Прахових, вул. Маршала Тимошенко – на вул. Миколи Кагарлицького, пров. Михайла Реута – на пров. Памви Беринди, вул. Генерала Наумова – на вул. Людмили Фої, вул. Семашка – на вул. Миколи Павлушкова та б-р Дружби Народів – на б-р Миколи Міхновського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-