ДТП з українцями під Любліном: загинуло молоде подружжя і мати чотирьох дітей

ДТП з українцями під Любліном: загинуло молоде подружжя і мати чотирьох дітей

Ексклюзив
Укрінформ
Троє осіб, які в неділю пізно ввечері потрапили у ДТП під Любліном, перебувають у шпиталях міста, а стан одного з них залишається стабільно важким. Серед трьох загиблих є молоде подружжя і мати чотирьох неповнолітніх дітей.

Про це кореспондентові Укрінформу в Польщі повідомив тимчасово виконуючий обов’язки генконсула України в Любліні Сергій Сидюк.

“Постраждалі продовжують перебувати у шпиталях міста, стан одного з них залишається дуже важким”,- повідомив Сидюк.

Він повідомив, що за участю однієї людини, яка не постраждала в ДТП, українського консула, представників поліції, а також чоловіка однієї із жертв, у вівторок в центрі судової медицини у Любліні було проведено процедуру опізнання тіл трьох загиблих. “Встановлено прізвища усіх загиблих, і поінформовано про це МЗС, МВС і державну міграційну службу України, а також у телефонному режимі - родичів загиблих”,- зазначив консул.

Сидюк повідомив, що українське консульство в Любліні здійснює заходи щодо допомоги родичам постраждалих, аби вони могли приїхати до Польщі, а також допомагає в оформленні усіх необхідних документів для повернення загиблих на батьківщину.

За інформацією консула, серед загиблих є молоде подружжя, а також жінка – мати чотирьох неповнолітніх дітей віком від 1,5 до 10 років.

Він підтвердив інформацію, що усі семеро пасажирів автомобіля, який потрапив у ДТП під Любліном, були родом з Рівненської області. Усі вони прямували до Польщі на сезонні роботи. Жінка, яка не постраждала в ДТП, виявила бажання залишитися в Польщі, а працедавець допоможе їй потрапити до місця роботи.

За інформацією поліції в Любліні, аварія сталася в неділю близько 22:30 на кільцевій дорозі, недалеко від населеного пункту Турка. Водій автомобіля Fiat Doblo, з українськими реєстраційними номерами, з невстановленої причини втратив контроль над транспортним засобом. Автомобіль врізався в бар'єр та перекинувся. Після цього з ним зіткнувся автомобіль Honda.

За однією з неофіційних версій, в автомобілі "вистрілило" заднє колесо, після чого водій втратив управління над транспортним засобом, що і призвело до трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-