Під Києвом за загибель двох дівчаток ледь не лінчували водія

Під Києвом за загибель двох дівчаток ледь не лінчували водія

Фото
Укрінформ
У місті Васильків поліція врятувала від суду Лінча водія, який збив на смерть двох дівчаток 10-12 років.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Київській області.

"За спецлінією 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що водій легковика скоїв наїзд на дітей, а небайдужі громадяни накинулися на чоловіка і намагаються вчинити над ним розправу. На місце ДТП одразу прибули співробітники патрульної поліції, які забезпечили охорону місця події, щоб не дати розлюченому натовпу людей вчинити самосуд над винуватцем трагедії", - зазначається в публікації.

Попередньо встановлено, що чоловік, керуючи автомобілем, на великій швидкості протаранив білборд і виїхав на узбіччя, де в цей час стояли діти з велосипедом у руках.

Водія, 25-річного місцевого жителя, правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та доставили до Васильківський відділ поліції. Автомобіль евакуйований на штрафмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-