Родини екіпажу МН-17 судитимуться з авіакомпанією

Родини екіпажу МН-17 судитимуться з авіакомпанією

Укрінформ
Сім'ї шести членів екіпажу збитого над Донбасом малазійського Boeing рейсу MH-17 мають намір подати до суду на авіакомпанію Malaysia Airlines.

Як повідомляє видання Free Malaysia Today, родичі загиблих льотчиків стверджують, що авіакомпанія була не в змозі забезпечити безпеку, здоров'я та добробут екіпажу літака, направивши його маршрутом, що пролягав над зоною конфлікту.

"Маршрут літака MH-17 проходив над територією, яка була зоною конфлікту, що не було розсудливим і професійним рішенням з боку авіакомпанії", - цитує видання заяву сімей.

Родичі загиблих також зазначили, що вони вимагатимуть від авіакомпанії компенсації.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Секретаріат Європейського суду з прав людини у Страсбурзі отримав позовну заяву проти Росії від родичів жертв із Малайзії, Австралії і Нової Зеландії, які загинули внаслідок катастрофи малайзійського літака рейсу MH-17, збитого бойовиками 2014 року над територією України.

Катастрофа літака Boeing-777 рейсу MH-17 забрала життя 283 пасажирів та 15 членів екіпажу. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-