Марина Порошенко відвідала останній дзвоник для особливих дітей у Броварах

Марина Порошенко відвідала останній дзвоник для особливих дітей у Броварах

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко у середу відвідала Броварський центр соціальної реабілітації дітей з особливими потребами, де проходило свято Останнього дзвоника. 

Окрім того, дружина Президента відкрила фестиваль дитинства та розваг "Найкраще дітям" у міському парку "Перемога", повідомляє прес-служба Глави держави.

"На свято "Нашим дітям – мирне небо!" зібралися понад 170 вихованців Броварського центру віком від 1 до 17 років. Разом із пані Мариною Порошенко дітей привітали Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Шігекі Сумі та його дружина, а також Броварський міський голова Ігор Сапожко", - йдеться у повідомленні.

Марина Порошенко висловила вдячність посольству Японії в Україні, яке відгукнулося на прохання й надало грантову допомогу Броварському центру соціальної реабілітації дітей з особливими потребами в рамках програми японського уряду "Кусаноне".

"Саме завдяки японсько-українській співпраці нам вдалося зробити дуже важливу справу – сьогодні ми запускаємо ліфт та передаємо шкільний автобус. Я впевнена, що ця допомога полегшить повсякденне життя вихованців Броварського центру і значно розширить можливості для їх соціалізації", - зазначила вона.

Дружина Президента зауважила, що кожна дитина – це найдорожчий скарб і наше майбутнє. "Сьогодні свято всіх дітей. А для 17 вихованців Броварського центру цей день – подвійна радість, бо вони випускники. І вже з 1 вересня частина з них сядуть за парти разом зі своїми однолітками в інклюзивних школах", - наголосила вона, подякувавши колективу центру за зусилля, які вони щодня докладають для соціалізації особливих дітей.

Під час відкриття сімейного фестивалю "Найкраще дітям", що проходив у міському парку та зібрав близько тисячі юних броварчан, Марина  Порошенко закцентувала увагу на важливості того, "щоб українські діти зростали в атмосфері любові й турботи, взаємоповаги і взаєморозуміння, адже саме тоді вони почуватимуть себе щасливими і захищеними".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-