Порошенко назвав себе кращою рекламою для

Порошенко назвав себе кращою рекламою для "Антонова"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко особисто користується літаком виробництва заводу «Антонов», і це чи не найкраща реклама їх надійності.

Про це він сказав під час урочистостей з нагоди 70-річчя заснування ДП «Антонов», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В авіазагоні Президента є Ан-74 і Ан-148, і коли я літаю за кордон, дуже мало президентів можуть собі дозволити розкіш літати на літаку виробництва власної країни. Кращої реклами щодо безпеки і технологій бути не може», - сказав Порошенко.

Водночас він відзначив, що "антоновці" гарантують безпеку не лише у повітрі - завод делегував у зону проведення АТО своїх найкращих працівників, аби зупинити агресора. Співробітники підприємства виконують бойові завдання на найважчих ділянках фронту.

«Крім зустрічі з екіпажем («Мрії». - Ред.), у мене ще була зустріч з нашими героями АТО, які з заводу пішли захищати Батьківщину. На найважчих ділянках фронту виконували свою почесну місію «антоновці». Наша 95-та Повітряно-десантна бригада, 14-та механізована, 28-ма, 56-та, 58-ма, підрозділи Національної гвардії, 14-й батальйон - це там, де проходили службу на найважчих ділянках: Донецький аеропорт, Попасна, Дебальцеве», - сказав Президент.

Він додав, що «антоновці» з честю несуть службу по захисту України, "але вони вже дембелі, чекають Указу Президента, аби ми повернули їх до мирної праці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-