Три тисячі одеситів взяли участь у “лагідній українізації” Антіна Мухарського

Три тисячі одеситів взяли участь у “лагідній українізації” Антіна Мухарського

Фото
Укрінформ
Близько трьох тисяч одеситів прийшли в неділю на Думську площу, де в рамках «антитруханівського” Майдану, дав концерт відомий український співак Антін Мухарський.

Пісні з репертуару культового проекту “Лагідна та сувора українізація” від гурту, очолюваного “співочим антропологом” Орестом Лютим, захоплено зустріли шанувальники його творчості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Одесити різних поколінь з нетерпінням чекали виступу цього славетного гурту, який виконав наживо мікс відомих радянських пісень, шансону, романсів, руйнуючи пострадянські пропагандистські міфи і кліше. Іменуючи себе правим ухильником, Орест Лютий дві години підривав “совкові” традиції частини городян, також відкрив таємницю, що саме в нашому готелі «Моцарт» виникла ідея пісні «Вагони повнії москалів”, - поділився враженнями від концерту громадський діяч Сергій Гуцалюк.

Насамкінець Орест Лютий влаштував розіграш серед присутніх на концерті, хто стане власником картини, на якій зображений лідер гурту. Переможцем став шанувальник гурту одесит Ігор, що зголосився викласти найбільшу суму - 7 тисяч гривень.

Ці гроші спрямовуємо на підтримку “антитруханівського” Майдану, оголосив лідер гурту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-