Урок англійської на рекорд: вчилися Кличко, Найєм і Климпуш-Цинцадзе

Урок англійської на рекорд: вчилися Кличко, Найєм і Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
На масовий урок англійської мови, який відбувся у Києві на Софійській площі та паралельно в інших містах України, прийшли відомі політики.

Як повідомляє прес-служба київського міського голови, на занятті були мер столиці Віталій Кличко, віце-прем'єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та народний депутат Мустафа Найєм.

"Мер поспілкувався з киянами та з послом США Джеффрі Пайєтом, який був на прямому зв'язку зі Львова", - йдеться в повідомленні.

Кличко закликав усіх вивчати англійську мову та підкреслив, що столична влада всіляко сприяє розвитку та популяризації безкоштовних курсів англійської мови Capital English, які організували за підтримки партнерів, у тому числі - посольства США.

"Кожен охочий киянин може зареєструватися та безкоштовно вивчати мову. Крім того, ми запустили курси Capital English for Police для Служби 102, а нещодавно - для прикордонників у Борисполі та Жулянах", - сказав мер.

Досі рекорд найбільшого уроку англійської мови у світі належить Німеччині, встановлений у 2006 році, коли у занятті взяли участь 6287 людей. За ініціативи посольства США такі уроки пройшли 28 травня на 86-ти локаціях в різних містах України. Найбільше учасників зібралося у Києві, Львові та Маріуполі. Результати акції комітет Книги рекордів Гіннеса оприлюднить наприкінці червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-