Можу помилятися, але робіть висновки по справах - Савченко

Можу помилятися, але робіть висновки по справах - Савченко

Укрінформ
Українська льотчиця й народний депутат Надія Савченко переконана, що без помилок у її подальшому житті не обійдеться, але закликала одразу не таврувати її за це.

Про це вона заявила на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не дала себе згноїти у своєму житті нічим, хоча в мене життя було нелегке і до цих двох років, і я не згнию далі. Я не держуся за це місце (у політиці - ред.), за корито, за крісло... Я буду помилятися. Ви тільки не бійтеся і не ставте на мене зразу купу клейма, щоб не було де проби ставити. Ви висновки робіть по справах», - зазначила Савченко.

Крім того, вона підкреслила, що не треба записувати в її друзі, всіх, кому вона тиснутиме руку.

«Люди, ви зрозумійте, що я дуже недурна. І якщо побачите, що я комусь тисну руку, а у вас про цю людину своя думка, то зрозумійте, у мене про цю людину ще немає думки, бо я цю людину не знаю. І тиснути офіційно, чисто по-діловому, я буду (руку) кожному - і на вулиці кожному, хто підійде, і в політиці в кулуарах. Я не знатиму, що це за людина, тому що мені ці прізвища нічого не говорять, я мало цікавилася політикою, коли не була політиком. Але ви не думайте, що оце рукостискання ви сфотографували, написали десь там і все, оце вже друзі. Ні, я розберуся, ви не переживайте», - наголосила Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-