Торгівці зброєю отримували свій товар з Донбасу

Торгівці зброєю отримували свій товар з Донбасу

Укрінформ
Малиновський райсуд Одеси виніс вирок двом торговцям зброєю та боєприпасами, які вони отримували з району бойових дій на сході України, - п'ять і чотири роки позбавлення волі.

Про це у п'ятницю повідомила кореспондентові Укрінформу представник прес-служби прокуратури Одеської області Наталя Хорунжа.

"Прокуратура області, що здійснювала процесуальне керівництво досудовим розслідуванням цієї справи, надала суду достатні докази вини обвинувачених в організації злочинного промислу. Встановлено, зокрема, що підсудні здійснювали в складі організованої групи придбання, зберігання та збут вогнепальної зброї та боєприпасів з району проведення антитерористичної операції", - зазначила Хорунжа.

У злочинців вилучено шість автоматів АКС-74, кулемет Калашникова калібру 7,62 мм, два пістолети Макарова, чотири реактивні протитанкові гранатомети РПГ-18, гранату РГД-5, 40-мм підствольний гранатомет ГП-25, гранату Ф-1, багнет-ніж до автомата, 129 патронів калібру 5,45 мм, 224 патрони калібру 7, 62 мм та 11 патронів калібру 9 мм.

Суд інкримінував обвинуваченим скоєння злочинів, передбачених  ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами ) та ч. 1 ст .263-1 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України і ухвалив вирок - позбавити волі  на строк п'ять та чотири роки, додала Хорунжа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-