Поліція назвала прикмети підозрюваного в викраденні стародруку

Поліція назвала прикмети підозрюваного в викраденні стародруку

Відео
Укрінформ
Поліція назвала прикмети підозрюваного в викраденні стародруку  "Апостол" Івана Федорова з філії Національної бібліотеки України імені В.Вернадського.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Працівники бібліотеки, які контактували з цією людиною, надали правоохоронцям приблизний опис його зовнішності. На вигляд чоловіку приблизно 35-40 років, зріст 170 см, худорлявої статури, русяве волосся", - йдеться в повідомленні.

За словами працівників бібліотеки, до них прийшов чоловік, який назвався представником контролюючого органу і надав копії документів для проведення звірок тих книг, які в них зберігаються. Після чого назвав список тих видань, які він би хотів перевірити. При цьому попросив окреме приміщення, де б він зміг спокійно працювати. Упродовж дня чоловік кілька разів виходив із приміщення, залишавши при цьому свої речі. Наприкінці робочого дня він знову вийшов і назад уже не повернувся. Коли персонал бібліотеки почав звіряти видані йому для ознайомлення видання, вони виявили відсутність стародруку.

Поліція проводить усі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання підозрюваної особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-