Силовики мають закрити справу проти

Силовики мають закрити справу проти "Миротворця" - нардеп

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко звернувся із заявою у Генпрокуратуру, МВС і СБУ з приводу того, що кримінальну справу проти волонтерів проекту "Миротворець" має бути негайно закрито. 

Про це він написав у Фейсбуці.

"Звернувся до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ і глави СБУ з вимогою закрити кримінальну справу, розпочату проти волонтерів проекту "Миротворець" за публікацію контактних, а не персональних даних журналістів, акредитованих у так званій "ДНР", як необгрунтовану й незаконну", - зазначив Геращенко.

Він переконаний, що волонтери проекту "Миротворець" не порушували Конституцію та закони України.

"У них, як і у кожного громадянина і журналіста, є право поширювати будь-яку інформацію, не заборонену законом. У тому числі й інформацію, отриману у результаті злому баз даних терористичної організації ДНР", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, 13 травня "Миротворець" заявив про закриття свого сайту через тиск, якому він піддався після того, як оприлюднив отриманий завдяки зламу комп'ютерних баз бойовиків список з понад 4 тисяч журналістів, які свого часу отримували так звану "акредитацію" у сепаратистському озброєному угрупуванні "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-