Вінничани і мешканці грузинського Руставі дружитимуть містами

Вінничани і мешканці грузинського Руставі дружитимуть містами

Укрінформ
Вінницька міська влада у суботу підписала з грузинським Руставі протокол намірів про встановлення дружніх відносин.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

 «Український і грузинський народи об’єднує бажання жити за європейськими стандартами, сповідувати європейські цінності. Вважаю, що підписання Протоколу про наміри, про співпрацю між нашими містами  саме в День Європи є символічним, адже відзначаючи це свято, вінничани підтверджують своє бажання до євроінтеграції. Впевнений, що підписання цього документа відкриє новий етап  у партнерських відносинах між нашими містами», - сказав під час зустрічі перший заступник Вінницького міського голови Ігор Корольчук.

З боку грузинської сторони документ підписав заступник мера міста Руставі Лаша Лобжанідзе.  Протоколом намірів представники сторін закріпили бажання встановити співпрацю між обома містами, про встановлення дружніх відносин, обмін та взаємодію між містом Вінниця (Україна) і містом Руставі (Грузія)».

«Я сподіваюсь, що з підписанням цього документа ми будемо продовжувати  нашу співпрацю і партнерські відносини більш тісно. Сьогодні Грузія досить активно проводить реформи, тому для нас дуже важливий і цікавий досвід, який має Вінниця, у розвитку громадського транспорту та культури», - сказав заступник мера міста Руставі Лаша Лобжанідзе.

Протокол намірів про встановлення дружніх відносин, обмін та взаємодію покликаний сприяти подальшому зміцненню і розвитку дружнього співробітництва між містами, розвитку українсько-грузинської дружби між народами двох країн.

Також очікується, що в подальшому буде налагоджена більш тісна співпраця між органами місцевого самоврядування, підприємствами та жителями територіальних громад Вінниці та Руставі у сферах економіки, торгівлі, науки і техніки, освіти, культури, туризму, людських ресурсів та в інших сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-