У Львові проходить великий еко-фестиваль

У Львові проходить великий еко-фестиваль

Укрінформ
У львівському Парку культури імені Богдана Хмельницького проходить найбільший еко-фестиваль року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми хотіли, аби люди відчули себе ближче до природи і до всього, від чого ми відвикли, живучи в містах», – каже куратор Екофестивалю Надія Тищенко.

Львів Еко Фест 2016 триватиме два дні – впродовж суботи та неділі. Долучитися до події можуть усі охочі. Вхід на фестиваль безкоштовний. Для гостей приготували майже 100 практичних ворк-шопів. Люди матимуть змогу власноруч збудувати екологічні будинки, навчитися правильно вирощувати рослини чи варити каву від сонця. Також організатори відкрили майданчик тілесних практик для шанувальників йоги. Займатися буде чим і малечі: дітей розважатимуть аніматори, також на території парку діятиме дитячий садок.

Родзинка фестивалю – здорова вулична їжа. Відвідувачі можуть скуштувати екологічні продукти. Зокрема, вегетаріанські та сироїдські страви – бутерброди з вегетаріанською ковбасою, шашлик без м’яса та цукерки без цукру.

Щоб люди ліпше розуміли, як створити екологічно чисте місто, для них проведуть тематичні лекції. Лектори – українські та закордонні експерти.

Такий захід проводять вперше. До його організації долучилися екокомпанії з України та Європи. За їхніми словами, в Україні ще не відбувалося такого масштабного дійства на екологічну тематику під відкритим небом. Організатори сподіваються, що надалі фестиваль буде щорічним.

Фото: Газета.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-