На київському гей-фестивалі шукають бомбу

На київському гей-фестивалі шукають бомбу

Фото
Укрінформ
Учасників фестивалю рівності, який проходить у MediaHub, екстрено евакуювали з будівлі після повідомлення про мінування.

Про це повідомляє Страна.ua.

"Зараз на місці працюють правоохоронці з собаками. Близько 100 учасників, стоять у дворі перед будинком і чекають на завершення перевірки. Обстановка спокійна, на місці чергує поліція", - вказується в повідомленні.

Як зазначається, учасники фестивалю поставилися до ситуації з гумором і прямо на вулиці влаштували майстер-клас з недискримінації.

Активісти від радикальних рухів також продовжують перебувати неподалік будівлі, проте ведуть вони себе спокійно, в сутички з поліцією не вступають.

Як відомо, ЛГБТ-фестиваль розпочався сьогодні у Києві у приміщенні MediaHub. Захід охороняє рекордна кількість правоохоронців.

Організатори повідомляють, що у програму фестивалю увійшли заходи, проведення яких у Львові 19 березня було зірвано екстремістськими праворадикальними угрупованнями. Це покази документальних і художніх фільмів, майстер-клас з недискримінації та панельної дискусії про місце прав людини в актуальному українському політичному контексті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-