Під стінами Київради - відразу два мітинги

Під стінами Київради - відразу два мітинги

Укрінформ
Поблизу Київської міської ради мітингують близько сотні осіб. Вони виступають проти забудови Лівобережного масиву, Оболоні та берегів Дніпра. Також під стінами мерії зібралися активісти на підтримку депутатів "Свободи", які були побиті у сутичці з "зеленими чоловічками" 21 квітня.

Про це під час брифінгу поінформував голова фракції ВО "Свобода" у Київській міськраді Юрій Сиротюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні закликали громаду Києва прийти під Київську міську раду. Ми як фракція будемо намагатися достукатись до свідомості міського голови, щоб сьогодні на засіданні були прокурор міста, начальник поліції міста з результатами розслідувань, тому що пройшло три тижні, за три тижні можна було в суд справи передати. Тому сьогодні ми будемо блокувати до тих пір, поки ми не почуємо результати розслідування", - сказав Сиротюк.

Він нагадав, що 21 квітня у приміщенні Київради відбулася сутичка між депутатими від "Свободи" та невідомими особами у спецобладнанні. Сиротюк зазначив, що після того, як депутати викликали поліцію, на очах правоохоронців, був побитий та затриманий депутат Київради Володимир Назаренко. Також були побиті близько десяти депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-