Полтавський журналіст залишив духівницю у Фейсбуку і повісився

Полтавський журналіст залишив духівницю у Фейсбуку і повісився

Укрінформ
У Полтаві 11 травня знайшли повішеним журналіста Анатолія Мележика, який працював на Громадському.ТБ.

Виходець з Донбасу знімав квартиру в будинку на вул. Леніна. Про самогубство попередив заздалегідь у соцмережі Facebook.

«Коли ви будете читати цей пост, мене вже годину не буде в живих, тож можете не квапитися, мене вже не врятувати», - такий пост залишив Мележик.

За словами прес-секретаря ГУ НП Юрія Сулаєва, в поліції відразу ж відреагували на запис.

«На місце прибула оперативна група, вибили двері і проникли в квартиру журналіста. Зараз на місці пригоди працюють правоохоронці», - уточнив Сулаєв.

Мележик вказав і прізвище людини, яка звинуватила його у крадіжці 20 тисяч гривень і яка, на думку журналіста, винна у трагедії з ним. Цю інформацію винесли в соцмережі, її жваво обговорювали в спільноті, що, очевидно, і зробило життя молодого чоловіка нестерпним.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у Полтаві Мележика знали як людину, котра не боїться ставити гострі запитання чиновникам і береться за «незручні» теми.

При цьому він сам був уразливий - замолоду потрапив у місця не надто віддалені. Не всі про це знали до останнього часу - публічно цю інформацію оприлюднив відомий Ілля Ківа після того, як Мележик перетнувся з ним в одному з розслідувань.

За час роботи Мележик нажив собі чимало ворогів, кілька місяців тому йому спалили машину. Тоді журналіст вийшов на Театральну площу у центрі міста і звернувся до людей по підтримку. За кілька днів йому скинулися на нове авто. Напевно, це може говорити про те, що його в місті знали і поважали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-