У Києві побилися автоперевізники

У Києві побилися автоперевізники

Укрінформ
У Києві поліція з’ясовує обставини конфлікту поблизу центрального залізничного вокзалу, в ході якого виникла сутичка між представниками організацій, які займаються пасажирськими перевезеннями.

Про це прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик повідомила у Фейсбук.

Вона зазначила, що у середу о 7-й годині до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що близько десяти осіб заблокували вхід до автомобільної стоянки на площі Вокзальній.

«Поліція встановила: конфлікт відбувся між представниками двох організацій, що займаються пасажирськими перевезеннями. Між ними виникла сутичка. В результаті - незначні тілесні ушкодження отримали четверо осіб, але від госпіталізації та надання медичної допомоги чоловіки відмовилися. Очевидці події вказують, що чули звук, схожий на постріл, але, ретельно оглянувши місце події та прилеглу територію, правоохоронці не знайшли гільз», - пише вона.

За словами Блищик, до поліції звернулися троє підприємців із заявами, що їм не дали можливості працювати, та двоє таксистів, які отримали тілесні ушкодження.

«До лінійного управління поліції на станції «Київ-Пасажирський» доставлено двох осіб, найбільш активних учасників конфлікту. У одного із них виявлено резиновий молоток», - додала прес-секретар поліції.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку Солом’янського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-