Гройсман підняв зарплати радникам і секретарям вищих чиновників

Гройсман підняв зарплати радникам і секретарям вищих чиновників

Укрінформ
Уряд визначив умови оплати праці працівників патронатних служб в державних органах.

Це визначено постановою уряду №323, яка оприлюднена на Урядовому порталі.

Зокрема, затверджено розміри посадових окладів працівників патронатних служб Президента України, Голови Верховної Ради, його першого заступника та заступника, Адміністрації Президента, Апарату Ради національної безпеки і оборони, Прем'єр-міністра, першого віце-прем'єра, віце-прем'єр-міністрів та інших державних органів.

Згідно з доповненням до постанови, радник Президента, прес-секретар та уповноважені Президента отримують оклад в сумі 9477 грн. Оклад керівника секретаріату Голови Верховної Ради тепер становить 9046 грн, прес-секретаря, першого помічника спікера парламенту – 7754-8529 грн. Даним документом також визначено посадовий оклад керівника патронатної служби Прем'єр-міністра – 8615-9046 грн, першого заступника і заступника керівника патронатної служби, прес-секретаря та ін. – 7754-8529 грн. Крім того, Кабмін затвердив оклад керівника служби секретаря Ради національної безпеки і оборони – 9046 грн; радника і прес-секретаря секретаря РНБО – 8865 грн.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до закону "Про державну службу" на працівників патронатних служб не поширюється дія цього закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-