У Києві влаштували провокацію біля парку Вічної Слави

У Києві влаштували провокацію біля парку Вічної Слави

Укрінформ
Біля столичного парку Вічної Слави сталися сутички під час акції "Безсмерний полк", де невідомі особи заблокували  меморіал Невідомому Солдату і не давали людям з комуністичною символікою і георгіївською стрічкою покласти квіти до пам’ятника.

Про це повідомляє  телеканал "112 Україна".

"Акція "Безсмертний полк" почалася від станції метро "Арсенальна" об 11:00 ранку, в ній брали участь понад 100 осіб. Люди прийшли з фотографіями своїх родичів, які брали участь у Другій світовій війні. Планувалося, що вони колоною пройдуть до парку Вічної Слави і покладуть квіти до меморіалу Невідомому солдату. Спочатку все йшло без провокацій, люди підходили, покладали квіти, але потім у натовпі з'явилися люди з георгіївськими стрічками і з забороненою комуністичною символікою", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє телеканал, пізніше підтягнулися невідомі особи з червоно-чорним прапором, які заблокували меморіал Невідомому солдату і перешкоджали та не давали людям з комуністичною символікою і георгіївською стрічкою покласти квіти. Всіх інших вони спокійно пропускали. Потім сталася сутичка цих невідомих осіб з правоохоронцями", - поінформував кореспондент.

На цей час ситуація в парку Вічної Слави стабілізувалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-