У Києві викрали француза і вимагали викуп

У Києві викрали француза і вимагали викуп

Укрінформ
У Києві невідомі викрали громадянина Франції і вимагали викуп. Пізніше вдалося з'ясувати, що до викрадення можуть бути причетні невідомі на Mitsubishi чорного кольору.

Про це в ефірі "112 Україна" заявила речник Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик.

"Вчора ввечері ми отримали повідомлення від дружини іноземця, яка сказала, що чоловік напередодні пішов на зустріч. О 22-й години він перестав відповідати на телефонні дзвінки. О 22:30 вона отримала дзвінок з телефону чоловіка, вона нічого не змогла зрозуміти, вона не розуміла мову. Потім до неї приїхав знайомий і повідомив, що він теж отримав телефонний дзвінок від незнайомця, який сказав, що якщо вони хочуть бачити чоловіка, то повинні збирати гроші. Про якусь конкретну суму не йшлося", - розповіла вона.

Пізніше вдалося з'ясувати, що до викрадення можуть бути причетні невідомі на Mitsubishi чорного кольору.

"Сьогодні близько 12-ї години правоохоронці управління поліції помітили цю машину в Подільському районі. На момент затримання в ній перебували двоє чоловіків. На даний момент не можемо повідомити, хто вони, їх доставили в Печерське управління поліції. Наразі з ними спілкуються слідчі", - додала Блищик.

Поки поліція не встановила місцезнаходження іноземця. За даним фактом відкрито два кримінальні провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-