Під Києвом побили заступника міністра економіки

Під Києвом побили заступника міністра економіки

Укрінформ
У Переяславі-Хмельницькому родину заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Юлії Клименко травмували біля готелю.

Інцидент стався 6 травня, написала вона написала у Фейсбуці.

"Ми з чоловіком вирішили показати дітям пам'ятки Київскої області та відвідали Національний заповідник Переяслав. Після чого заїхали оглянути центр міста Переяслав... Не зорієнтувавшись та заблукавши в чужому місці, ми заїхали розвернутися на парковці біля готелю "Артак" (Новокиівське шосе 51) в той самий час, як туди під'їхав запаркуватися на Nissan Patrol власник готелю (як потім представився криками цей "джентельмен" - так буду називати його далі)", - розповіла Клименко.

За її словами, чоловік почав голосно сигналити, потім вийшов з машини й почав бити старшого сина Клименко через вікно, викрикуючи погрози.

Коли заступниця міністра, її 18-річний син і чоловік вийшли з машини, до них підбіг пасажир Nissan і теж підключився до бійки.

Внаслідок конфлікту усі троє членів родини отримали травми: "Моя синьо-фіолетово-зелена права рука з гематомами, розірвана одежа, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна, гулі та гематомами на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забите плече, численні синці, подряпини та садна по всьому тілу". Крім того, за інцидентом спостерігали молодші діти.

Як розповіла ВВС Україна Клименко, на місце вони викликали патрульних, які відвезли їх до райвідділу поліції. Слідчі почали кримінальні провадження і намагаються з'ясувати, ким були нападники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-