У Дніпродзержинську чоловік виростив «трави» на 20 мільйонів

У Дніпродзержинську чоловік виростив «трави» на 20 мільйонів

Укрінформ
Рекордну партію марихуани вартістю 20 мільйонів гривень вилучили у мешканця Дніпродзержинська, який вирощував наркотичні рослини.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Дніпропетровській області.

«У мешканця Дніпродзержинська виявили незаконне виробництво, яке було поставлено на широку ногу: за результатами обшуку виявлено приміщення, обладнане вентиляцією, системами обігріву, освітлення і терморегуляції, де на момент обшуку, росло більше 30 кущів коноплі відбірного сорту.

Але не це стало головним трофеєм поліцейських. Під час обшуку було вилучено найбільшу за останні років партію наркотиків – 200 кілограмів висушеної, підготовленої для фасування та реалізації «марихуани». Для транспортування цього об’єму правоохоронцям знадобилося декілька легкових автомобілів», - повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

Як виявилося, господар зберігав «травичку» у бідонах, відрах, мішках та інших придатних для цього ємностях. Загалом використовувалося близько сорока ємностей.

За цінами «чорного» ринку, два центнери елітної «марихуани» можуть коштувати близько двадцяти мільйонів гривень.

Як пояснив сам наркофермер, урожай він мав намір збути серед наркозалежних із Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Павлограда та Кривого Рогу. Також незаконний підприємець шукав виходи на ринок інших регіонів, зокрема в Запорізьку, Полтавську та Харківську області.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 та 310 Кримінального кодексу України, відповідно до яких нарковиробникові може загрожувати термін ув’язнення до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-