Командувач операції Unifier вірить, що ЗСУ змінять сержанти

Командувач операції Unifier вірить, що ЗСУ змінять сержанти

Ексклюзив
Укрінформ
Збройним Силам України слід усіляко розвивати сержантський та молодший офіцерський склад та делегувати йому більше повноважень.

Таку пораду керівництву української армії в інтерв'ю Укрінформу дав командувач операції UNIFIER, канадської військової тренувальної місії в Україні Тім Арсенолт.

«Найчастіше ми намагаємося донести до старшого керівного складу ЗСУ необхідність розвитку сержантського та молодшого офіцерського складу, його посилення та передачі повноважень, які нині знаходяться в українській армії на дуже високому рівні», - сказав Арсенолт.

Він наголосив, що посилення нижчих військових керівних ланок необхідно для успішної співпраці ЗСУ із арміями західних країн. «Ми намагаємося показати українцям, що, якщо вони хочуть мати військо, сумісне із західними арміями, то мусять делегувати повноваження на нижчі рівні та довіряти молодшим офіцерам та сержантам. Це дуже важливо для просування уперед», - підкреслив канадець.

Як повідомлялося, з літа минулого року в Україні несуть службу близько 200 канадських військових інструкторів, які тренують українських воїнів.

Повний текст інтерв'ю із Тімом Арсенолтом читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-