«Азов» відзначив другу річницю свого створення в Бердянську

«Азов» відзначив другу річницю свого створення в Бердянську

Фото
Укрінформ
Полк "Азов" урочисто відзначив другу річницю свого створення.

У рамках заходів у Бердянську відбувся святковий марш, в якому брали участь бійці і представники Громадянського корпусу, повідомила прес-служба полку.

«Очолювали колону командування полку на чолі з Андрієм Білецьким, у наступному блоці були представники "Чорних Чоловічків", далі можна було бачити бійців, які були ще в батальйоні, а відразу за ними йшов блок з бійцями полку. Замикав колону блок представників Громадських корпусів з різних міст України», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що жителі міста привітно зустрічали бійців і дарували їм квіти.

У Бердянську базувалася перша база бійців і саме звідси "Азовці" їхали звільняти окупований Маріуполь.

Хода завершилася яскравим шоу: на площі бійці запалили фаєри. Командування і всі присутні співали гімн України. Зі сцени з вітальною промовою до бійців звернувся мер Бердянська, також виступав командир полку Азов Ігор "Черкас" Михайленко.

"До цього дня два роки кожен з нас вів свою боротьбу, вірив у нашу ідею. "Чорні чоловічки" спочатку перетворилися в батальйон, який продовжує розвиватися і далі. Сьогодні у нас є і Громадянський корпус "Азов". Кожен день ми йдемо до звершення нових перемог", - сказав Михайленко.

Після виступу Михайленко присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих "азовців".

Фото: Дмитро Смольєнко/Укрінформ

Зазначимо: керівництво Запорізької області виступало проти проведення цього заходу в Бердянську. Станом на вчорашній вечір остаточного рішення щодо проведення ходи влада міста не надала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-