Затримали ще одного підозрюваного у причетності до загибелі бійця АТО

Затримали ще одного підозрюваного у причетності до загибелі бійця АТО

Відео
Укрінформ
Співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками податкової міліції затримали ще одну особу, підозрювану у причетності до загибелі учасника АТО Артема Приходька.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Кримінальне провадження за підозрою громадянина К. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 286, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України розслідується Управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сферах державної служби та власності Департаменту з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України. Вказана особа з 29.09.2015 оголошена у розшук та 29.04.2016 затримана», - йдеться в повідомленні.

У вересні 2015 року в одному із кафе Києва сталася бійка між демобілізованими учасниками АТО, серед яких був боєць 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько, та особами, які раніше відбували покарання за вчинення особливо тяжких злочинів. Під час втечі від органів поліції останні наїхали автомобілем на учасника АТО, внаслідок чого йому було завдано травм, від яких він помер.

Один із нападників здався одразу, а двох було оголошено у розшук. 1 квітня другого підозрюваного затримали у Тернополі, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту строком на 2 місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-