Каська обрали до правління Transparency International в Україні

Каська обрали до правління Transparency International в Україні

Укрінформ
У п’ятницю, 29 квітня, правління Transparency International Україна обрало экс-заступника генпрокурора Віталія Каська п'ятим членом правління організації на термін повноважень діючого складу правління - до кінця жовтня 2016 року.

Про це повідомляється на сайті організації

"Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська стали його високі професійні якості та величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних з корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Андрій Марусов.

Минулого року мережа Transparency International розпочала глобальні кампанії «Ні безкарності» та «Зірви маску з корупціонера», спрямовані на розслідування великої політичної корупції та притягнення до відповідальності корупціонерів, що займають найвищі державні посади в будь-якій країні світу.

У свою чергу Transparency International Україна оголосила громадський контроль за розслідуванням корупційних злочинів режиму Януковича своїм стратегічним пріоритетом на найближчі роки. Як відомо, за результатами онлайнового голосування на сайті кампанії «Зірви маску з корупціонера», колишнього президента було визнано корупціонером № 1 у  світі.

«Ми впевнені, що приєднання Віталія Каська до правління значно посилить спроможність Transparency International Україна у досягненні стратегічних завдань організації», - наголосив Марусов.

Як зазначається, Касько був обраний на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов із правління з огляду на його участь у конкурсі на посаду виконавчого директора Transparency International Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-