На травневі рух у Києві обіцяють не перекривати

На травневі рух у Києві обіцяють не перекривати

Укрінформ
У Києві у період проведення травневих свят через масові заходи не планують перекривати рух вулицями.

Про це заявив начальник управління патрульної поліції у Києві Юрій Зозуля, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Правоохоронці будуть супроводжувати ходу колони пішохідною зоною, а у випадку великої кількості учасників заходів і їхнього самовільного виходу на проїзну частину дороги патрульні вживатимуть заходи щодо безпечного пересування людей і тимчасового призупинення транспорту", – сказав він.

Водночас Зозуля закликав киян і гостей міста не виїздити власними автомобілями і скористатися громадським транспортом, аби не ускладнювати рух.

Він також звернув увагу на те, що на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі Києва тривають ремонтні роботи. Тому, зважаючи на зменшення пропускної спроможності цих вулиць, патрулі поліції здійснюють регулювально-розпорядчі дії.

При цьому начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко поінформував, що у зв'язку з проведенням у Києві з 30 квітня по 9 травня масових заходів гарнізон столичної поліції переведений на посилений варіант несення служби. Щодня порядок у місті забезпечуватимуть майже 2 тисячі працівників поліції та військовослужбовців Нацгвардії.

"Задля оперативного реагування на повідомлення про виявлення чи застосування вибухових речовин, пристроїв чи вогнепальної зброї у повній готовності на чергуванні будуть знаходитися криміналісти і групи вибухотехніків. На станціях столичного метрополітену нестимуть службу 90 співробітників лінійного управління, кінологи зі службовими собаками", - розповів Крищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-