Слава Україні: Хакери зламали сайт російських пропагандистів

Слава Україні: Хакери зламали сайт російських пропагандистів

Відео
Укрінформ
Українські хакери з груп Falcons Flame і Trinity зламали сайт російського пропагандистського ресурсу Anna News, розмістивши на ньому своє відеозвернення.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук засновник міжнародного волонтерського руху InformNapalm Роман Бурко.

"Сьогодні терористичний сайт Anna News припинив своє існування. Хакери ?#?FalconsFlame? і ?#? Trinity? передали нам своє унікальне відеозвернення і після заливання його на ютуб-канал пообіцяли розмістити його просто на сайті російських пропагандистів. Вони виконали свою обіцянку кілька хвилин тому", - йдеться в повідомленні.

На даний момент сайт не працює, на ньому розміщено гасло "Слава Україні" і відеозвернення хакерів.

"Якщо ви дивитеся це відео, значить ми очистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів. Звернення до противника: сьогодні ми витягли всю закриту інформацію з вашого ресурсу, ваші дані адміністраторів, користувачів були передані до волонтерської розвідки InformNapalm, а також розіслані українським спецслужбам. Бекапи вашого сайту були знищені і залишилися тільки у нас. Ми даємо вам останній шанс почати все з чистого аркуша і більше не використовувати інформаційний простір для брехні і терору", - йдеться в зверненні.

Також хакери звернулися до українського суспільства із закликом консолідувати зусилля проти російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-