У Миколаєві поліцейський 7 разів вистрелив у місцевого мешканця

У Миколаєві поліцейський 7 разів вистрелив у місцевого мешканця

Укрінформ
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який у Корабельному  районі Миколаєва стріляв у місцевого мешканця і поранив його 7 разів. Ним виявився працівник патрульної поліції.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 21 квітня біля будинку 3-г по вул. Ленінградській у Миколаєві стріляв у місцевого мешканця. Ним виявився один із працівників управління патрульної поліції м. Миколаєва», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що о 13.00 год. поліцейський, перебуваючи поза службою, в ході сварки, спричинив 35-річному чоловіку 6 непроникаючих вогнепальних поранень нижніх кінцівок та одне - в ділянку живота з використанням травматичної зброї.

27 квітня слідчими Корабельного відділу поліції спільно з процесуальними керівниками проведено обшук за місцем його проживання. Виявлено та вилучено травматичний пістолет, набої до нього та три бойові набої калібру 9 мм.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 та ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, незаконне поводження з бойовими припасами).

Кримінальне провадження передано до слідчого відділу прокуратури області для подальшого досудового розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-