Прокурори обрали більшість своїх представників у кваліфкомісію

Прокурори обрали більшість своїх представників у кваліфкомісію

Укрінформ
Всеукраїнська конференція працівників прокуратури обрала 3 із 5 членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії за своєю квотою.

Про це сказав на брифінгу прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прокурори щойно обрали трьох членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії. У цій комісії квота прокуратури - п`ять осіб, тому наразі відбувається третій тур, щоб доукомплектувати комісію двома особами", - сказав він.

За словами Куценка, на конференції обрали членами комісії: Костенка Сергія Костянтиновича - прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки та Державної прикордонної служби Управління нагляду за кримінальними провадженями прокуратури Миколаївської області; Фреїшина Юрія Михайловича - прокурора відділу з Івано-Франківської області; Кравченко Євгенія Григоровича - прокурора відділу нагляду за додержання законів територіальними органами поліції з Вінницької області.

"Ці три особи - не працівники Генеральної прокуратури, а є представниками регіонів", - прокоментував Куценко.

За його словами, наразі для дообрання ще двох прокурорів до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії у бюлетень внесено чотири кандидатури.

Також Куценко повідомив, що прокурори прийняли рішення обрати Раду прокурорів.

"Туди необхідно буде обрати 13 рядових прокурорів, які братимуть участь у кадрових рішеннях стосовно надання згоди та призначення заступників генпрокурора, керівників обласних прокуратур тощо", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-