В Україні завтра тепло, але знову дощ

В Україні завтра тепло, але знову дощ

Укрінформ
Завтра, 28 квітня, в Україні буде переважно хмарно з проясненнями, місцями пройдуть невеликі дощі, повітря максимально прогріється до +19.

Про це повідомляє Gismeteo.

"На заході України прогнозується мінлива хмарність. У Рівненськой, Тернопільській і Хмельницькій областях опадів не передбачається, на решті території пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря вночі становитиме +4...+7, вдень стовпчики термометрів досягнуть позначок +12...+16", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в північній і центральній частинах України погода також буде капризною. "У Житомирській, Київській, Черкаській і Кіровоградській областях буде ясно і сухо, у Вінницькій, Полтавській і Чернігівській областях — похмуро, пройдуть невеликі дощі, в Сумській області очікується дощ з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+9, вдень повітря прогріється до +14...+19", - повідомляють синоптики.

На сході України буде погода буде похмурою і дощовою. Температура повітря протягом доби становитиме +9...+17.

На півдні країни переважатиме ясна і суха погода, лише в Запорізькій області прогнозується мінлива хмарність і невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме +7...+9,  вдень повітря прогріється до +15...+18.

У Києві в четвер встановиться ясна і суха погода. Температура повітря протягом доби становитиме +4...+17.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-