Драгобратська справа: адвокат вимагає зняти підозру з бійців ПС

Драгобратська справа: адвокат вимагає зняти підозру з бійців ПС

Укрінформ
Адвокат п'ятьох бійців "Правого сектору", які фігурують у Драгобратській справі, Влад Добош вимагає зняти з них підозру.

Про це Добош розповів у коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Усі фігуранти цієї справи, мої підопічні, знаходяться на поруках народних депутатів, вдома, вони займаються своєю громадською діяльністю, лікуються, адже деякі мають контузії, з'являються на вимогу слідчого у ході досудового розслідування. Моя заява про зняття з хлопців підозри зроблена з тим, що я не бачу складу злочину, за яким їм оголошена підозра", - сказав він.

За словами адвоката, запобіжний захід усім п'ятьом автоматично продовжено на два місяці.

Також він повідомив, що ще не було проведено жодного судового засідання у справі, оскільки триває розслідування.

"Наразі не можу навіть приблизно сказати, коли відбудеться перше засідання. Треба виконати усі юридичні формальності, що передують засіданню", - зазначив Добош.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня на гірськолижному курорті Драгобрат на Закарпатті сталася сутичка бійців "Правого сектору" з обслуговуючим персоналом. Були поранені двоє охоронців. Прокуратура Закарпатської області оголосила підозру п'ятьом представникам ПС. Обвинувачення вимагало для підозрюваних тримання під вартою, проте після численних судових засідань їх відпустили на поруки народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-