У Києві протестувальники перекрили вулицю Басейну

У Києві протестувальники перекрили вулицю Басейну

Фото, відео
Укрінформ
У вівторок, 26 квітня, близько 9:30 мешканці будинку по вулиці Басейній, 5б, перекрили рух, вимагаючи знесення прибудови кафе R&B.

Про це повідомляє НВ

"Ще влітку минулого року, коли це кафе будували, ми говорили, що тут проходять комунікації, теплотраса, електричний кабель та інше. Незважаючи на наші заяви у всі інстанції, літню прибудову зробили, а коли трапилася аварія, і в кількох будинках пропала гаряча вода, з'ясувалося, що труби з гарячою водою проходять прямо під цією прибудовою, тобто щоб їх відремонтувати, потрібно знести прибудову. У відповідь нас майже рік ганяють по інстанціях КМДА, ЖЕКам", - сказала мешканка будинку Юлія Габ.

Після півторагодинного очікування техніки, яка повинна була розбирати прибудову, жителі винесли мішки з піском і обмежувачі та перекрили одну смугу руху по вулиці Басейній.

Співробітники поліції, які знаходилися на місці зборів жителів з 8:00, відмовилися з'ясовувати походження приватної озброєної охорони Венбест, співробітники якої заявили, що представляють інтереси власника кафе.

Мешканці мають намір продовжувати блокування вулиці до прибуття будівельної техніки.

Наразі рух вулицею практично паралізовано.

Фото, відео:НВ/Ілля Лукаш 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-