ВВС розвіяла спекуляції навколо фільму про MH17

ВВС розвіяла спекуляції навколо фільму про MH17

Укрінформ
Британська мультимедійна корпорація ВВС заявляє про спотворення у таблоїдах даних про фільм «Хто збив MH17» із серії "Теорія змови", присвячений збитому у серпні на Донбасі пасажирському "Боїнгу" Малайзійських авіаліній.

Відповідну заяву корпорація поширила у понеділок, повідомляє The Telegraph.

«Насправді експерти розповіли програмі, що український винищувач навряд чи міг збити МН17, тому що ці літаки не можуть літати на такій висоті», - зазначили в прес-службі ВВС.

Канал заявив, що таке висвітлення новини призвело до спотвореного уявлення про фільм, у якому об'єктивно розглядаються всі версії катастрофи MH17.

«У цьому неупередженому документальному фільмі збалансовано викладено  суперечливі теорії щодо долі рейсу MH17, включаючи докази за і проти теорій щодо участі Росії, України і ЦРУ. У ньому також детально розглядаються результати офіційного розслідування уряду Нідерландів», - роз'яснив представник компанії.

Раніше повідомлялося, що анонс уже знятого, але ще не оприлюдненого фільму нібито містив припущення про причетність української влади і Центрального розвідувального управління США до інциденту 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-