Кличко: Алкоголь в МАФах не продаватиметься!

Кличко: Алкоголь в МАФах не продаватиметься!

Укрінформ
Алкоголь в МАФах не продаватиметься, заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання Антикорупційної ради у понеділок.

Про це повідомляє офіційний сайт КМДА.

Як наголосив Кличко, "кияни не хочуть розливайок у всьому місті. І алкоголь в МАФах не продаватиметься!".

Мер також зазначив, що столична влада підготувала проект рішення Київради щодо заборони продажу алкогольних напоїв в магазинах та торгових мережах після 23:00.

За словами міського голови, "те, що відбулося на вулиці Здолбунівській, а в четвер – біля приміщення і в приміщенні Київради – неприпустимо! І такі провокації повинні отримати оцінку правоохоронних органів".

"Мене в четвер не було в Києві, я був у відрядженні. І те, що відбувалося під цим приміщенням, бачив вже на відео та фото. Це – ганьба! Забезпечувати порядок та наводити лад повинні правоохоронці. І вони мають з’ясувати, хто були ці люди, які брали участь в провокаціях, та дати оцінку таким діям!", – зазначив Кличко.

Мер звернувся і до представників різних політичних сил, які намагаються кулаками і бійками "шукати консенсусу", підкресливши, що такі вчинки не демонструють конкретних дій і пропозицій в інтересах людей.

"А протестувальників, які перекривають дороги та влаштовують безлади, – хочу застерегти: це не пошук компромісу, і шантажем та радикальними діями вам не вдасться викрутити руки міській владі. Кияни не хочуть розливайок у всьому місті. До того ж криміногенна ситуація у столиці погіршилася, і 80% правопорушень вчиняють у стані алкогольного сп’яніння. Тож алкоголь в МАФах не продаватиметься!", – наголосив міський голова.

Нагадаємо, 21 квітня під стінами КМДА мітингували власники МАФів, протестуючи проти заборони продажу алкоголю в кіосках. Впродовж дня мітингувальники здійснили кілька спроб увірватися до будівлі столичної влади, внаслідок чого правоохоронці затримали для надання пояснень понад 50 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-