Краснов перейшов на сухе голодування

Краснов перейшов на сухе голодування

Укрінформ
Керівник цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов за час голодування втратив 12 кг і три дні тому перестав пити воду.

Про це він розповів журналістам у залі суду, де розглядається питання щодо продовження терміну його арешту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я схуд на 12 кг. Останні три дні воду не п’ю»,  - сказав Краснов.

На уточнювальне запитання, чи збирається він продовжувати сухе голодування, чоловік відповів ствердно.

Підозрюваний зазначив, що стан його здоров'я значно погіршився, але лікарі його не оглядають. «Жодної медичної допомоги мені не надавалося, незважаючи на те, що у п’ятницю постановили терміново провести мені медичне обстеження, але ніякого медичного обстеження мені не проводять», - сказав Краснов.

Нагадаємо, 21 березня Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід очільнику громадянського корпусу “Азов-Крим” Краснову з домашнього арешту на утримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що 3 березня Шевченківський районний суд міста Київ обрав для Краснова запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.

3 березня Краснова доправили до реанімації однієї з клінік Києва.

Інформація про затримання Краснова співробітниками СБУ з’явилася 28 лютого. Активіст заявив про побиття і катування під час затримання. На обличчі у нього було видно гематому.

СБУ підозрює його в причетності до тероризму і державній зраді. Краснов наполягає, що справа проти нього сфальсифікована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-