Прикордонники посилять заходи безпеки на період Великодніх та травневих свят

Прикордонники посилять заходи безпеки на період Великодніх та травневих свят

Укрінформ
Під час Великодніх та травневих свят Держприкордонслужба України посилить заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.  

Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

"Основна мета зазначених заходів - недопущення проникнення під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів та провокаторів, а також провозу зброї, засобів терору та інших заборонених предметів через державний кордон", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники взаємодіятимуть з представниками Нацполіції, Нацгвардії, Держслужбою з надзвичайних ситуацій та здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб та транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону.

"У період святкових днів прикордонники забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні", - зазначають у Держприкордонслужбі.

У прикордонних підрозділах, особливо в тих, які задіяні в АТО, будуть проведені додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та щодо готовності до відбиття у разі раптових нападів.

Крім того, прикордонники перевірять готовність корабельно-катерного складу до дій у разі ускладнення обстановки, а також здійснюватимуть заходи з метою контролю та перевірки за виходом морських та річкових суден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-