Перед Великоднем рятувальники перевіряють стан пожежної безпеки храмів

Перед Великоднем рятувальники перевіряють стан пожежної безпеки храмів

Укрінформ
Впродовж квітня по всій території України співробітники Служби порятунку проводять ряд заходів, спрямованих на гарантування пожежної та техногенної безпеки у культових спорудах, а також на попередження виникнення надзвичайних подій у храмах під час богослужінь.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

“Під час таких перевірок співробітники Служби порятунку звертають особливу увагу на виконання заходів безпеки при користуванні відкритим вогнем, свічками, наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення”, - йдеться у повідомленні.

Так, впродовж цього тижня фахівці ДСНС відвідували храми Волинської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Херсонської, Житомирської областей.

Також рятувальники проводять зустрічі з вірянами та священнослужителями, нагадують їм правила пожежної безпеки, навчають діям на випадок виникнення пожежі, нагадують правила користування первинними засобами пожежогасіння, проводять навчальну евакуацію людей з приміщень храмів. Фахівці ДСНС також вручають настоятелям храмів пам’ятки із роз’ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-