Запоріжці вшанували героїв 23 окремого мотопіхотного батальйону

Запоріжці вшанували героїв 23 окремого мотопіхотного батальйону

Укрінформ
У Запоріжжі відбулися урочистості, присвячені другій річниці від дня створення 23 окремого мотопіхотного батальйону.

Про це повідомляє сайт Міноборони.

"Сімох воїнів, загиблих під час воєнних дій на Донбасі, за особисту мужність і героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та  територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджено Орденом "За заслуги перед Запорізьким краєм" III ступеня", - йдеться у повідомленні.

Участь у проведенні заходу взяли представники місцевої влади, громадських організацій, особовий склад обласного та районних військкоматів Запоріжжя, військовослужбовці місцевого гарнізону, воїни 23 батальйону - учасники АТО, представники волонтерського руху, журналісти регіональних ЗМІ.

Також під час урочистостей найкращим військовослужбовцям батальйону були вручені заохочувальні відзнаки начальника Генерального штабу Головнокомандуючого ЗСУ - нагрудний знак "Учасник АТО" та почесні грамоти обласного військового комісаріату.

У рамках заходу учасники переглянули документальні кадри про історію створення батальйону та участь особового складу в бойових діях на сході країни. Також з концертною програмою виступила мати військовослужбовця-учасника АТО, волонтер, співачка - Анжеліка Бокше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-